Lit info ang Fiber

God kveld godtfolk.

Tenkte å nevne et par ting som kan være greit å vite ang fiberen som kommer. Har selv endelig fått den opp på husveggen. Så venter på tlf fra OneCo som monterer. De tar kontakt og avtaler tid for montasje. Før den tid kan det være greit å få klarhet i hvor lang oppsigelses tid det er hos din nåværende tv/internett leverandør. For min del er det ut inneværende mnd og 1.mnd til.

Var i dialog med Afiber i dag ang dette. Svaret jeg fikk var:

«Hei!

Dette er ikke noe problem 🙂Bare husk å si ifra til montørene, når du ønsker oppstart. de har muligheten til å utsette med 1mnd. om det er lengre enn 1mnd må du ta kontakt med oss på kundesenteret for å sette ønsket dato.

Ønsker deg en fin dag videre!

MvhAfiberKundeservice»

Så ingen grunn til å gamble på å si opp for tidlig. I disse tider er det materiell mangel på elektronikk så det meste er lit flytende.. Spurte lit om hvordan det ble gjort i hus med kabling osv. Fikk da til svar at det var veldig individuelt fra hus til hus. Så der har jeg ikke så mye info..

Spurte om hvordan det var med tuner til tv. Må den ha kablet data eller går den på Wifi. Fikk da vite at de har begge deler. Han trodde kanskje at vi var satt opp med den kabla versjonen. Men var bare å spørre montøren når de ringer. Nå vet dere i at det fins om det er å foretrekke (om det påløper en tilleggsavgift på denne vet jeg ikke). 😉 Skulle det være noe så er det bare å ringe de. +47 37885888

Har fått greit hjelp med det jeg har lurt på til nå. 🙂

Med det ønsker jeg dere en fortsatt god kveld i vinden. 😉

Mvh Trond Atle Vanebo-Høyland

Leder Mykland Bygdelag.

Comments are closed.